Tuinkussens op maat

Waarom zou u genoegen nemen met standaard tuinkussens? Vooral voor buiten geldt dat de kussens tegen een stootje moeten kunnen. De sterke zon kan de kleuren doen vervagen, water en zweet kunnen zorgen voor lelijke vlekken of het verharden van het materiaal en stof leidt tot slijtage. Daar komt bij dat de meeste standaard artikelen nooit echt goed passen bij de meubels. Gelukkig kunt u ook kiezen voor maatwerk als het gaat om de tuinkussens voor u. Maatwerk waar u werkelijk alle keuze heeft. In de afmetingen, de kleuren en de patronen en nog veel meer. Voor tuinkussens die echt naar uw wensen zijn gemaakt zijn wij het adres voor u: Kussensopmaat.com.

Niet alleen bieden wij u echt maatwerk, maar een garantie in kwaliteit. Voor een brede groep mensen bieden wij passende kussens die duurzaam ontwikkeld zijn en geschikt voor divers gebruik. Niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen bieden wij maatoplossingen.

Specifieke tuinkussens laten maken?

Als specialist in maatkussens beschikken we over jarenlange ervaring en kennis. Wij begrijpen dat als u de keuze maakt over prachtige artikelen gemaakt naar uw wensen u daar ook lang van wilt genieten. Vooral als het gaat om artikelen die gemaakt zijn voor gebruik buiten is het belangrijk dat de materialen die erbij betrokken zijn bestand zijn tegen de weerselementen.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te beschikken over tuinkussens voor u in Friesland die bestand zijn tegen UV-straling en zelfs vochtafstotend zijn.

De voordelen zijn voor de hand liggend. De kussens blijven hun kleuren behouden, de stof wordt niet harder of zal onderhevig zijn aan een sterke slijtage. Ook zijn ze zeer eenvoudig te onderhouden. Dit is voor iedereen een sterk voordeel, echter bieden wij onze dienstverlening niet alleen aan particulieren aan, maar ook aan zakelijke klanten. Maatwerk waarbij wij u ook de optie bieden voor het bedrukken en borduren betekent dat onze dienstverlening en producten zeer geschikt zijn voor de horeca.

We maken uw wensen als het gaat om uw tuinkussens waar

Al onze kussens worden door ons zelf gefabriceerd. Dit stelt ons in staat om echt maatwerk te leveren, een zeer hoge kwaliteit te leveren en om te zorgen voor de laagste prijzen. Uw wensen kunt u eenvoudig vormgeven dankzij onze specifiek daarvoor ontwikkelde website. Heeft u overige vragen of wensen die u niet vindt op de website dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Er is bij ons zeer veel mogelijk.

Ook als het gaat herstoffering en reparaties kunt u ons aanspreken. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor projectstoffering voor commerciële bedrijven.

Wij zijn het adres voor uw tuinkussens.